Jasmike

Jasmike

maanantai 12. huhtikuuta 2021

Värin pilkahduksia

Talvihorros loppukoon, niin kuin on lumentulokin jo loppunut... toivoakseni! Yllättävän nopeasti lumet katosivat koko tontilta, ja väriä alkaa pilkahdella sieltä täältä. 

En kyllä ymmärrä mitä olen ajatellut tämän lumikellosipuliryppään kohdalla, olisi nuo voinut hieman laajemmallekin levittää! Luottokrookukset samassa penkissä ilahduttavat aina, ja tulppaaninpiippojakin jo tunkee esiin.

Nämä keltaiset ja vaaleanlilat krookukset kukkivat aina ensin, mutta raidalliset ovat suosikkini.

Jouluruusu on aina ensimmäinen kukkiva perenna (nyt ei kuvaa siitä), seuraavaa sijaa jakavat imikät ja tämä kevätkaihonkukka, jonka sininen nuppu lupaa jo kukkaa seuraavana aurinkoisena päivänä.Rusakoita on riittänyt talvella, suurimman osan rungollisista olin ehtinyt ja tajunnut suojata, mutta tämä kultasateen verkon pettäminen harmittaa kyllä! Onneksi kaikki rungot eivät ole syöty ihan kokonaan. Ja jostain syystä kesällä hankittu helmiorapihlaja oli jäänyt ilman mitään, arvatkaa miltä se näyttää...

Kasvihuone on siivottu ja tuoksuu ihanalle, kun riivin kuivuneet timjamit ja greippimintunoksat pois. Ehkä sieltä seuraava kuvapäivitys, sillä aprikoosipuussa on paljon lupaavan näköisiä nuppuja....!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti