Variegatat

Variegatat

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kesä jatkui Barcelonassa - 1. päivä

Lisätäänpä tähän uuteen pohjaan matkapäiväkirja Barcelonasta! Sopivasti pääsimme vielä hellekeleihin lokakuisesta hyisestä ilmanalasta.

Kävimme kaupungissa lyhyesti yli 15 vuotta sitten automatkallamme, ja siitä jäi tunne, että täytyy vielä tulla uudestaan.

Varasin meille asunnon only-apartsmentsin välitystoimiston kautta, oli hyvä ratkaisu! Kaunis kaksio vanhassa kivitalossa keskellä Bornin kaupunginosaa.  Varatessa maksoin Visalla 90 €:n varausmaksun ja loput vähän päälle 300 maksoimme asunnon omistajalle kun saimme avaimet, viidestä yöstä. Kiva kun on vähän enemmän tilaa, keittiötä hyödynsimme muutaman aamupalan "kokkaamiseen".

Ensimmäinen päivä:

Lento laskeutui illalla seitsemältä, ja ennen puoli yhdeksää olimme jo asunnolla. Aerobus toi viidellä eurolla keskustaan,  ja kävelimme ohjeiden mukaan noin vartin matkan oikeaan osoitteeseen. Tutustuimme vähän ympäristöön, hyvänä maamerkkinä oli  aivan nurkan takana sijainnut Santa Maria Del Marin kirkko ja sen pikku aukio, jolta lähti kujia joka suuntaan. Pitihän sitä kannu sangriaa ja oliiveja ottaa ensimmäisen illan kunniaksi!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti